Har du lyst til å bidra med arrangement om entreprenørskap, gründervirksomhet, utvikling eller innovasjon under Gründeruka? Vi søker arrangører som ønsker å bidra til en spennende uke med fokus på kreativitet, forretningsutvikling, entreprenørskap og omstilling!

Årets Gründeruke på Agder arrangeres fra 28 oktober-3 november, og vi er nå i full gang med å hente inn spennende arrangører som vil bidra til å sette fokus på entreprenørskap og innovasjon både i oppstarts bedrifter og mer etablert næringsliv. I år ser vi for første gang Gründeruka Agder i sammenheng med Sørveiv Tech og TED-X Arendal

Sørveiv Tech går av stabelen i Kristiansand 30-31. oktober 2019, og vil være en konferanse der en blandt annet har sterkt fokus på å koble gründere og etablert næringsliv gjennom spennende foredragsholdere, gründerkonkurranse, investormøter og en egen messe. TED-X Arendal har som mål å spre lokale ideer og historier til et internasjonalt publikum og bringe gode ideer til Sørlandet. TED-X Arendal vil avholdes 1.november i Arendal.
 
Vi ser at det er mange og gode koblinger mellom disse arrangementene og Gründeruka Agder, og flytter derfor Gründeruka Agder inn i denne uken med arrangementer mandag og tirsdag. Deretter følger Sørveiv Tech opp  onsdag og torsdag, TED-X Arendal fredag og Sørveiv Music fredag-søndag. Slik skaper vi sammen ei uke spekket med innhold og gode møtearenaer på tvers av bransjer. Målet om å skape flere vekstkraftige gründere i Agder står fortsatt klart for oss i Gründeruka Agder, og gjennom å støtte opp under TED-X Arendal og Sørveiv Tech stiller vi sterkere sammen. 
 
Selvom Gründeruka Agder i hovedsak vil legge arrangementer i kalenderen mandag og onsdag, så er det ingenting i veien for at det gjennomføres Gründeruka arrangementer andre dager denne uken. Det vil selvsagt være opp til den enkelte arrangør å avgjøre. 
 

Arrangører under Gründeruka blir en del av Gründeruka Agder sitt offisielle program og markedsføres samlet. Dette er en super mulighet til å fremme hva din organisasjon arbeider med, samt treffe nye mennesker som kan utvide ditt nettverk! Lurer du på hvem som har vært med tidligere, sjekk ut programmet for 2018 ved å klikke her.

Siste frist for påmelding av arrangementer til Gründeruka Agder 2019 er 11.oktober 2019! Vi gleder oss til å vise dere programmet, og håper nettopp din organisasjon blir med som arrangør!

Klikk her for å melde på ditt arrangement