Mennesker på kafe Mennesker i bar

I løpet av Gründeruka Agder blir det mange arrangementer som fokuserer på å gi deg som gründer og/eller innovatør muligheten til å møte andre i samme situasjon som deg selv. Det er noen som har satt fokuset sterkere enn andre, og nesten fjernet det faglige innholdet for å gi deg plass! Noen tilbyr kontorplass, andre mat i godt selskap. Vi har laget en guide.

Hele uka;
«Drop-in-kontor, nysgjerrig på samlokalisering?» arrangeres av Sørlandsporten Næringshage i Risør. De holder åpent kontor 09:00 – 15:00 hele uken hvor du kan prøve samlokalisering. Husk: Ta med jobben!

Tirsdag;

«Kontorhospitering hos First.Floor» besøk det rykende ferske kontorfellesskapet i Barbudalen kl. 09:00. Der kan du prøve deg en dag i First.Floor og få kjenne på hva det vil si å ta del i et aktivt gründermiljø.

Onsdag;
«Gründertreff i Lister – Eat & Meet» finner sted i Handelsparken i Lyngdal 15. November fra 18:00 til 21:30. Her er det fokus på å treffe andre gründere og utvidelse av nettverk.

«Gründerkveld» i Torvgata 7, Arendal byr på både Gründerhistorier og sosial hygge. Den avholdes 15. November kl 19:00-22:00.

Torsdag;
«Gründerpub» arrangeres i Kristiansand, i Carlie’s bar. Dette er en arena med vekt på nettverksbygging gründere imellom, men også for investorer, folk fra etablert næringsliv og offentlig virkemiddelapparat. Møt opp Torsdag 16. November klokka 20:00, og nyt en kveld i godt selskap!

Fredag;
«Out of office Friday» arrangeres i Arandal, på Clarion Hotel Tyholmen fra kl. 09:00 fredag 17. November. Der inviteres du til åpent kontorlandskap. En flott mulighet til å bygge nettverk med andre gründere og å pitche din bedrift!

«Gründerparty i Hvelvet Vinbar» arrangeres i Bankgården, Arendal. Kl. 16:00 fredag 17. November. Her blir det gründerhistorier og mulighet til å smake på produktene. Alle co-working husene i Arendal, grundere, grunderspirer og alle andre interesserte er hjertelig velkommen.

«Grande Finale» er den offisielle avslutningen på Gründeruka. Etter det offisielle programmet er slutt blir det mingling og nettverksbygging videre på en av pubene ute på byen. Det starter fredag 17. November kl. 16:00 i Kristiansand.

Helt til slutt, husk at noen av arrangementene har påmelding. Klikk på linken på hvert arrangement for å se om din favoritt trenger et «Hei, jeg blir med!» før du møter opp!

Hele programmet for Gründeruka Agder finner du på: www.uka46.no