Ide tavle lyspaere

Vi ønsker å skape en Gründeruka Agder som er relevant, inspirerende, og nyttig for alle som deltar. De fleste Gründere har nok ofte følt på hvor omfattende, forvirrende, fortvilende, men også mulighetsbærende det er å starte og drive en bedrift. Det er mye som skjer samtidig. Noen ganger må man vente lengre enn man ønsker, og noen ganger skjer ting så fort at prioritering blir vanskelig. Noen ganger ser man et hav av muligheter og optimismen råder. Andre ganger går det ikke like bra, og man lurer kanskje på hvorfor man valgte å gjøre dette i utgangspunktet.

I Gründeruka Agder er det viktig å møte Gründere og andre der de er, og å bidra med arrangementer og kontakter som er nyttige. Derfor jobber vi mye med å skape et program med bredt spekter både i form og innhold. Enkelte Gründere er kanskje helt i starten av prosessen, mens andre har konkrete spørsmål og behov innenfor områder som finansiering og markedsutvikling eller lignende.

I tillegg til standard programoppsett har vi gjort en liten vri. For å gjøre det lettere for Gründere, studenter, idéhavere, bedrifter og alle andre som ønsker å delta på Gründeruka har vi i år valgt å lage en tematisk side på nettsidene – hvor programmet presenteres basert på nøkkelområder. Da kan du som deltaker lettere finne de arrangementene som er mest aktuelle for deg.

 

Følgende kategorier er valgt:

Markedstrender

Finansiering

Teknologi

Klima og miljø

Internasjonalisering

Komme i gang (oppstart)

Patent

Digitalisering

Annet

 

Klikk her for å komme til våre tema sider

Programmet er fremdeles under arbeid, men vi har allerede fått inn en rekke arrangementer fra våre arrangører som vi tror vil skape engasjement og mye moro! I tiden fremover vil programmet stadig bli oppdatert på våre sider, men de første arrangementene som er på plass kan du sjekke ut allerede i dag.

Dette er første gang vi bruker kategorier i programmet, og vi hører gjerne fra deg om hva du synes, og om du har forslag til flere/andre kategorier som bør benyttes. På den måten kan vi bli enda bedre.