Mandag 14. november åpner Gründeruka i Agder. Den offisielle åpningen skjer på Bluebox på UiA Grimstad kl. 16.00 – 19.30. Her blir det både spennende foredrag, paneldebatt, quiz samt tapas og mingling. Gjennom hele uka blir det arrangementer, møteplasser, kurs og foredrag, med fokus på entreprenørskap, kreativitet og forretningsutvikling. Målet er å motivere flere til å skape og videreutvikle egne bedrifter.

– Alle med interesse for entreprenørskap er hjertelig velkommen, enten du er gründer, student, investor, politiker eller fra næringslivet. Gründeruka er også for deg som kun har en vag forretningsidé, eller som lurer på om det å starte bedrift er noe for deg, sier Wenche Fresvik, næringssjef i Aust-Agder fylkeskommune.

Gründeruka skapes gjennom et bredt samarbeid i regionen mellom offentlige og private aktører som jobber for næringsutvikling, innovasjon og nyskaping.  Fylkeskommunene i Aust- og Vest-Agder koordinerer arbeidet.

 

Fordyping og mingling

Arrangementene under Gründeruka favner et bredt felt av temaer – om alt fra forretningsutvikling, finansiering og varemerkebeskyttelse til bedriftsøkonomi, markedsføring og bærekraft . I tillegg blir det næringslivsdag med gründercamp, og det blir en rekke sosiale møteplasser rundt omkring – både minglekveld, innovasjonskafé, gründerpub og gründerkaraoke, røper Wenche Fresvik.

Næringsminister Monica Mæland og professor Torger Reve er blant de mange innlederne under uka. På link fra USA får vi også høre fra norske gründerbedrifter som har etablert seg «over there».

Oppdatert program finner du på Grunderuka Agder sin hjemmeside, uka46.no.

Vi gleder oss til å se deg!