IndieTown – nytt og nyttig for byen

arendal-by

IndieTown – nytt og nyttig for byen

Er du by-gründer eller sentrumsentusiast, møt opp onsdag den 16. november klokken 19.00 – lokalene til Kirkens bymisjon 1. etg. på Torvet. Salg av mat og drikke.

Fra 11 til 15. mai i 2017 blir det byutviklingsdager i Arendal sentrum. Blant mye annet skal det arrangeres en markedsmesse – hvor vi ønsker å samle alle dem som har nye varer og tjenester som er egnet for omsetning i byen – og alle dem som kan levere varer eller tjenester til dem som vil omsette sine ting i byen.

Onsdag 16. november kl. 19.00 – under Gründeruka –   inviterer vi by-gründere og sentrums-entusiaster som har lyst til å være med å arbeide for byutviklingsdagene i mai.  Du er altså hjertelig velkommen!

Hensikten med IndieTown er å presentere nye trender i bylivet – på bred basis – og med små-skala i fokus. Street-food brer om seg i all verdens bygater, på sykkel, motoriserte trehjulinger eller restaurerte varebiler. Bondens marked er et slikt arrangement hvor nye aktører har funnet et rom for handel. Pop-up butikker og midlertidige gallerier, delte butikkarealer, sosiale samvirker, nye betalingsløsninger, urbant hagebruk, delingsbransjer og nettløsninger, kunstutøvelse i butikk-lokaler og tema-markeder vinner nytt land. Nabo-leveranser er også typisk trekk. Restauranten baker brød til kolonialen next door. Til grunn for IndieTown ligger altså nye konturer av et bysamfunn. Det finnes strukturer av folk, næringer og teknologi som understøtter en utvikling der forskjellighet og egenart gis større muligheter. Vi ønsker at IndieTown skal ha form av messe og marked, det skal både være en markeds- og kunnskapsplass.

Dato: 16. november

Klokkeslett: 19:00

Sted: Kirkens Bymisjon på Torvet i Arendal

Arrangører: Arendal kommune, (DOGA-prosjektet Levende lokaler), Arendal By, Etablerersenteret, Arendal Kulturforum

 

Pin It on Pinterest