09:00 (First.Floor, Barbudalen) Kontorhospitering hos First.Floor

,
09:00 (First.Floor, Barbudalen) Kontorhospitering hos First.Floor

Kjenner du på at det er ensomt å være gründer? At du ofte blir sittende med seg selv å jobbe, og at du savner noen å sparre med? Dette er helt normalt, men ikke alltid like bra for bedriften.

Ofte er det møtepunktene mellom mennesker som gir deg nyttige kontakter, idéer og kompetanse som du kan ha nytte av. Det fine er at det går an å være del av et fellesskap og oppleve fordelene av å ha kolleger selv om du jobber med ditt eget prosjekt eller din egen bedrift.

First.Floor er et rykende ferskt kontorfellesskap i Barbudalen, Arendal. De åpner dørene tirsdag 14. November kl. 09:00, og ønsker gjerne å få besøk av deg. Nå kan du prøve deg en dag i First.Floor og få kjenne på hva det vil si å ta del i et aktivt gründermiljø. Ta med deg datamaskina, dine gode idéer, og få en annerledes og gøy arbeidsdag!

Fra kl. 18:00 starter Batfish sitt andre arrangement: Creative Startup Speed-Date. Du er hjertelig velkommen til å være med på også dette. Her kan du finne mer informasjon.

Om First.Floor:

First.Floor er Arendals rykende ferske kontorfellesskap for alle som er interesserte i medier, enten det film, foto, webdesign eller grafisk design. Der er det kreativ stemning og mye å lære fra hverandre.

 

Kvalifikasjoner

Publisert

10. november 2017