Meld inn ditt arrangement

Gründeruka Agder 2019

28. oktober – 3. november

Har du lyst til å bidra med arrangement om entreprenørskap, gründervirksomhet, utvikling eller innovasjon under Gründeruka? Da er du hjertelig velkommen til å bidra til en spennende uke med fokus på kreativitet, forretningsutvikling, entreprenørskap og omstilling!

I 2019 har vi for første gang valgt å legge Gründeruka Agder til samme uke som Sørveiv Tech og TED-X Arendal. Det blir derfor i all hovedsak Gründeruka Agder arrangementer mandag og tirsdag. Deretter følger Sørveiv Tech opp  onsdag og torsdag, TED-X Arendal fredag. Les mer om samarbeidet her.

Selvom Gründeruka Agder i hovedsak vil legge arrangementer i kalenderen mandag og onsdag, så er det ingenting i veien for at det gjennomføres Gründeruka arrangementer andre dager denne uken. Det vil selvsagt være opp til den enkelte arrangør å avgjøre.

Se eksempler fra Gründeruka 2018 her. (PDF)

Fyll ut skjemaet på siden for melde inn ditt bidrag.

Vi tar i mot påmeldinger av arrangementer løpende. Hele programmet og alle postene i skjemaet her trenger ikke fylles ut for å melde inn arrangementet, send heller inn et nytt skjema når de siste tingene faller på plass!

Siste frist for påmelding for arrangører til Gründeruka 2019 er 11. oktober 2019

Tema (Velg gjerne flere)
MarkedstrenderFinansieringTeknologiKlima og miljøInternasjonaliseringKomme i gangPatentDigitaliseringAnnet